Tenerife 2023

Danas vam donosimo jedan od zanimljivijih primjera promotivnih aktivnosti koje obavljamo uz našeg promotora, dipl. teologa Ljudevita Gačića.
Krajem veljače i početkom ožujka 2023. godine učitelji OS ”Ivan Kozarac” iz Nijemaca, Željko Dujmović i Ljudevit Gačić, koji je ujedno i naš fotograf i ambasador posjetili su Tenerife u sklopu EU Erasmus + KA1 projekta ”Znanje nas veže i spaja – Knowledge connects us, education unites us” financiranog sredstvima Erasmus + programa.
Sudjelovali su na tečaju Google Workspace for Education, a u slobodno vrijeme upoznavali ljepotu i znamenitosti Tenerifa. Kako je Ljudevit naš svakodnevni promotor, opskrbili smo ga promotivnim majicama s našim logom i QR kodom, koji nam je izradio stečenim kompetencijama na prijašnjem tečaju u Reykjaviku, a kojeg kada se skenira učitat će na uređaju web stranicu Turističke zajednice općine Nijemci.
Put do Tenerifa nije bio lagan, ali se definitivno isplatio, zaključuje Ljudevit. Tenerife su prekrasan otok sa 7 mikroklima što mu daje veliku raznolikost. Od prekrasnih morskih obala, preko bajkovitih planinskih i šumskih krajolika do pustinjskih i negostoljubljivih predjela nacionalnog parka i vulkana Teide.
Tenerife je poznat kao ”Otok vječnog proljeća”. Prosječne temperature zimi su 17 do 18°C, a ljeti 24 – 28°C, ali ovise o području budući da postoji velika raznolikost mikroklima.
Tenerife su dio Kanarskog otočja. Politički su dio Španjolske i time dijelom Europe no geografski pripadaju Africi jer se nalaze na afričkoj tektonskoj ploči.
Ovom prilikom možete uživati u galeriji fotografija koje su nastale s Erasmus + projektom i obilaskom Tenerifa našeg promotora Ljudevita.

Podjeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Skip to content