IQM DESTINATION EDUCATION – Aromaterapija i zdravlje

Koristimo li dovoljno aromaterapiju u svakodnevnom životu?

Naše gošće ispričat će nam svoje poslovne priče, upoznati nas sa trendovima u aromaterapiji u Hrvatskoj i svijetu. Pomoći će nam idejama da u poslovnom i privatnom dijelu napravimo kvalitativni iskorak i uživamo u rezultatima primjene aromaterapije. Dobiti ćemo poslovne ideje, informacije o potrebama u Hrvatskoj i nedovoljno iskorištenim resursima.

Edukacija na temu „Aromaterapija i zdravlje“ će se održati u srijedu 26. svibnja 2021. u 17.00 sati na Zoomu.

Naši gosti su:

Anamarija Pažin Morović, savjetnica za prirodnu ljepotu i osobni wellness, voditeljica Laurus Slow Spa studija za aromaterapiju u Zagrebu, kreatorica masaža s hrvatskim potpisom, blogerica za Journal.hr i voditeljica FB grupe Holistička ljepota koja broji skoro 9000 organskih članica. Voli aromaterapiju, wellness način života i prirodu.

Sandra Nicolich, vlasnica Miomirisnog otočnog vrta iz Malog Lošinja. Pokrenula je vlastitu proizvodnju na bazi bilja otoka Lošinja. U ponudi ima botaničke šetnje, razne radionice iz gastronomije i kozmetike, izradu herbarija za djecu i slične aktivnosti.

Radojka Macan, vlasnica i kreativna direktorica Bioeterice, linije prirodnih i organskih eteričnih ulja, namijenjenih osobama koji brinu o svome zdravlju i žele najbolje za svoju obitelj, prijatelje, goste, a sve u cilju dodatne kvalitete života.

Moderatorica: Đurđica Šimičić, IQM Destination

Vjerujemo da ćete pripremiti pitanja, na koja ćemo Vam rado odgovoriti u tijeku panela. Dobro nam došli!

Edukacija će biti snimana, a snimka će biti javno objavljena.

LINK: https://us02web.zoom.us/…/reg…/WN_5DzhzUd9R7C-syocrCAEnQ

Podjeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Skip to content