„Zdravstveni turizam – izazovi i prilike“

U srijedu 19. svibnja u 17.00 sati očekuje nas predavanje „Zdravstveni turizam – izazovi i prilike“ na kojem će vrhunski stručnjaci s područja zdravlja i turizma iskreno i iz prve ruke ispričati svoj poslovni put, dati savjete i preporuke. 😊

Upoznajte goste panela Alfreda Frankovića, Klaster managera Kvarner Health, Marcela Medaka, predsjednika Zajednice za zdravstveni turizam pri HGK, i prof. dr. sc. Davora Plaveca, dr. med., specijalista medicine rada i sporta. 😁

Klaster Menadžer, Alfred Franković predstavit će nam njihov poslovni koncept. Prošli su trnovit put do prepoznatljivosti te se i dalje bore pozicionirati Hrvatsku i Kvarner na tržištu zdravstvenog turizma. Klaster Kvarner Health jedan je od najboljih klastera zdravstvenog turizma u Hrvatskoj. Dobio je međunarodne nagrade za svoj uspješan koncept i rezultate. Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera osnovan je 2014. godine te okuplja 32 članice iz redova medicinskog, turističkog i sveučilišnog sektora te pratećih usluga s ciljem stvaranja prepoznatljivog i konkurentnog zdravstveno-turističkog proizvoda na lokalnoj i međunarodnoj razini.

Marcel Medak, specijalist zdravstvenog turizma, prenijeti će nam svoje dugogodišnje iskustvo kao izuzetno uspješan ravnatelj Daruvarskih toplica, direktor Bizovačkih toplica, a danas direktor za razvoj zdravstvenog turizma Gitone Kvarner d.o.o. Predsjednik je Zajednice za zdravstveni turizam pri HGK od 2011. godine ima odličan uvid u trenutnu situaciju u Hrvatskoj i u svjetskim trendovima.

Prof. dr. sc. Davor Plavec, dr. med., specijalist medicine rada i sporta, radi u bolnici Srebrnjak. Svojim dugogodišnjim iskustvom pomoći će nam razumjeti prilike u sinergiji sportskog i zdravstvenog turizma. Razgovarat ćemo o preduvjetima koji su potrebni za razvoj, još neiskorištenim mogućnostima u Hrvatskoj i kako možemo iskoristiti prilike za nove poslovne pothvate, što radi naša konkurencija u obližnjim zemljama, a mi još ne. Upoznat ćemo se s procedurama, pravilima struke u zdravstvenom turizmu, odakle krenuti, kako se organizirati, koji su preduvjeti i potencijalna rješenja.

Panelom će moderirati Đurđica Šimičić, IQM Destination.

Vidimo se u srijedu 19. svibnja u 17.00 na Zoomu: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_mBoqpltTTwurncRgciRrDA 

Podjeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Skip to content