Safe stay in Croatia

Projekt pod nazivom Safe stay in Croatia važan je korak u etabliranju Hrvatske kao sigurne i poželjne destinacije, ali i poticaj svim dionicima u lancu putovanja za nastavak pridržavanja epidemioloških mjera.

Upravo taj projekt predstavljen je kroz web platformu putem koje svi zainteresirani dionici mogu pronaći informacije o tome što Safe stay in Croatia predstavlja, preuzeti sigurnosne oznake i ostaviti svoje dojmove.

Hrvatska je zbog dobrih epidemioloških prilika u prošloj godini prepoznata kao sigurna destinacija na čemu se nastavlja raditi i u 2021.

U svrhu promocije projekta, Hrvatska turistička zajednica provodit će promotivnu kampanju na odabranim europskim tržištima, no uz taj dio kampanja ima i edukativni karakter kako bi se goste upoznalo s protokolarnim i epidemiološkim mjerama koje se provode na svim razinama turističke djelatnosti i kako bi im se omogućio siguran i ugodan boravak u Hrvatskoj.

Svi zainteresirani imaju mogućnost putem mrežne stranice www.safestayincroatia.hr pretraživati sve dionike turističkog sektora koji nose oznaku Safe stay in Croatia, pronaći relevantne informacije o zdravstvenim i sigurnosnim protokolima u sedam osnovnih kategorija, ali i pronaći informacije kako postupiti u slučaju sumnje na COVID-19.

Pozivamo sve dionike u turističkoj aktivnosti da se upoznaju s predmetnim projektom i postanu nositelji nacionalne oznake sigurnosti Safe stay in Croatia.

Protokol-zaprimanja-oznake-sigurnosti-Safe-stay-in-Croatia

Podjeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Skip to content