#samopozitivno

Tvrtka Pointers pokrenula je novu, pozitivnu kampanju  #samopozitivno  za oporavak HR turizma gdje će pojačati marketinške aktivnosti najviše na domaćem, a kad mjere koje se odnose na COVID-19 počnu popuštati, i na stranom tržištu. U kampanju uključuju aktivno cijeli turistički sektor, pratitelje, turiste, goste te sve partnere i lokalno i globalno.

Poseban naglasak stavljaju na Voucher POVJERENJA I PRIJATELJSTVA kojim će promovirati sve segmente turističkog sektora, koji omogućava svakome da njegovom kupnjom pomogne naše ugostitelje, hotelijere, privatne iznajmljivače i ostale sudionike u turizmu sada, da bi u periodu slijedećih godinu dana prilikom korištenja vouchera imao za njega minimalno 25% veću vrijednost. Kako to funkcionira detaljnije pogledajte u dokumentu u prilogu.

Sve marketinške aktivnosti, postavljanje i promociju informacija online odrađuje tvrtka Pointers bez dodatne naknade, kao zahvalu svojim partnerima na povjerenju te kako bi dali svoj doprinos nastaloj situaciji u našem sektoru poslovanja.

Za sva dodatna pitanja i kako biste bili dobro upućeni u to o čemu se točno radi, slobodno se možete obratiti na telefon:  +385 95 250 2031 ili mailom na: pointers.croatia@gmail.compointers.mainoffice@gmail.com.   

Zato, #samopozitivno i idemo biti spremni za trenutak povratka u pozitivnu stvarnost!

Podjeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Skip to content