Poziv za dostavu ponuda CEI – Obavijest

Srednjoeuropska inicijativa (CEI) pokrenula je izvanredni poziv za podnošenje prijedloga za 2020. kao odgovor na nezapamćenu pandemiju COVID-19.

Poziv za dostavu prijedloga vezan je uz tri područja intervencije:
1. Zdravstvo i telemedicina (MED)

2. Obrazovanje i e-učenje / učenje na daljinu (EDU):
o kupnja opreme za potrebe e-učenja, uključujući hardver (školske digitalne ploče, računalo, prijenosna računala, tablete, uređaje itd.) i softver (internetski alati, platforme za učenje na daljinu itd.);
o organiziranje mrežnih seminara (webinara) radi olakšavanja prijenosa znanja između i između obrazovnih stručnjaka i operatora (od država članica EU CEI prema državama članicama CEI koje nisu članice EU).

3. Podrška mikro, malim i srednjim poduzećima (MSME)

Uz ukupni proračun od 600.000,00 Eura, podnositelji zahtjeva iz država članica CEI (s prioritetom iz zemalja koje nisu članice EU) mogu aplicirati za CEI bespovratna sredstva do 100 % vrijednosti njihovog projekta u iznosu od najviše 40.000,00 Eura po projektu za rješavanje specifičnih potreba na njihovoj lokalnoj razini.

Prijave je moguće podnijeti najkasnije do 9. travnja 2020.

Više informacija o Pozivu za dostavu ponuda može se pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.cei.int/news/8809/covid-19-extraordinary-call-for-proposals-launched-600000-eur-for-projects-in-field-of-healthcare?fbclid=IwAR3zZOoyA-HDczOnkJ11s9rt4-1VlfyXGqOKO60SbkuBrzkhCkhDPkfmEag 

Podjeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Skip to content