JAVNI POZIV VOLONTERIMA Za manifestaciju Božić u Nijemcima

I. UVODNE NAPOMENE

Turistička zajednica općine Nijemci kao neprofitna organizacija objavljuje Javni poziv sukladno zakonskim odredbama i Zakonu o volontiranju. Predmet Javnog poziva je izbor volontera koji će sudjelovati u provedbi programa manifestacije i popratnih sadržaja (logističkim zadacima) na „Božiću u Nijemcima“ koji će se održati 21.12., 22.12., 28.12. te 29.12.2019. godine.  

II. KORISNICI

Poziv se odnosi na sve zainteresirane punoljetne osobe koje žele pomoći u provedbi programa manifestacije. Sudjelovanje je omogućeno i maloljetnim osobama (16-18 godina) uz potpisanu suglasnost roditelja.

III. PROCES PRIJAVE I POTREBNA DOKUMENTACIJA       

Proces prijave obuhvaća:

  1. kratko motivacijsko pismo ( Zašto želiš biti dio našega tima? Imaš li prethodno iskustvo u volontiranju?) – max. 1 stranica
  2. životopis.

    IV. ROKOVI

            Javni poziv je od dana objave na službenoj web stranici Turističke zajednice općine Nijemci. Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se Turističkoj zajednici općine Nijemci osobno, mailom: turistickazajednicaon@gmail.com ili poštom najkasnije do 10. prosinca 2019. godine na adresu:

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE NIJEMCI
Trg kralja Tomislava 6
32 245 Nijemci
Izbor volontera

VII. INFORMACIJE

Turistička zajednica općine Nijemci kao neprofitna organizacija nije u mogućnosti pokriti putne troškove volontera, ali će volonterima biti osiguran topli obrok i piće za vrijeme trajanja događaja. Isto tako, prema Zakonu o volontiranju, Turistička zajednica općine Nijemci će potpisati Ugovor o volontiranju s volonterima te im izdati potvrdu o volontiranju.

Katarina Šarkić, dipl. oec.
direktorica turističkog ureda
Turistička zajednica općine Nijemci

Podjeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email