JAVNI POZIV VOLONTERIMA Za manifestaciju Božić u Nijemcima

I. UVODNE NAPOMENE

Turistička zajednica općine Nijemci kao neprofitna organizacija objavljuje Javni poziv sukladno zakonskim odredbama i Zakonu o volontiranju. Predmet Javnog poziva je izbor volontera koji će sudjelovati u provedbi programa manifestacije i popratnih sadržaja (logističkim zadacima) na „Božiću u Nijemcima“ koji će se održati 21.12., 22.12., 28.12. te 29.12.2019. godine.  

II. KORISNICI

Poziv se odnosi na sve zainteresirane punoljetne osobe koje žele pomoći u provedbi programa manifestacije. Sudjelovanje je omogućeno i maloljetnim osobama (16-18 godina) uz potpisanu suglasnost roditelja.

III. PROCES PRIJAVE I POTREBNA DOKUMENTACIJA       

Proces prijave obuhvaća:

  1. kratko motivacijsko pismo ( Zašto želiš biti dio našega tima? Imaš li prethodno iskustvo u volontiranju?) – max. 1 stranica
  2. životopis.

    IV. ROKOVI

            Javni poziv je od dana objave na službenoj web stranici Turističke zajednice općine Nijemci. Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se Turističkoj zajednici općine Nijemci osobno, mailom: turistickazajednicaon@gmail.com ili poštom najkasnije do 10. prosinca 2019. godine na adresu:

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE NIJEMCI
Trg kralja Tomislava 6
32 245 Nijemci
Izbor volontera

VII. INFORMACIJE

Turistička zajednica općine Nijemci kao neprofitna organizacija nije u mogućnosti pokriti putne troškove volontera, ali će volonterima biti osiguran topli obrok i piće za vrijeme trajanja događaja. Isto tako, prema Zakonu o volontiranju, Turistička zajednica općine Nijemci će potpisati Ugovor o volontiranju s volonterima te im izdati potvrdu o volontiranju.

Katarina Šarkić, dipl. oec.
direktorica turističkog ureda
Turistička zajednica općine Nijemci

Podjeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Skip to content