Poziv za korištenje izložbenog prostora bez naknade tijekom manifestacije TRIATLON RISS

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE NIJEMCI kao suorganizator manifestacije Triatlon RISS – Rijeke i staze Srijema (dalje u tekstu: Organizator) dana 9. kolovoza 2024. objavljuje

Poziv za korištenje izložbenog prostora (štand ili promo pult) bez naknade tijekom manifestacije Triatlon RISS – Rijeke i staze Srijema na Sajmu zdravlja, sporta i ljepote

Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe, obiteljsko poljoprivredna gospodarstva s područja Republike Hrvatske registrirane za obavljanje posebnih djelatnosti koje se tiču zdravog načina života, zdravih namirnica, zdravih preparata, dodataka prehrani, sportskih aktivnosti i  trendova te beauty studiji i saloni, a koji ispunjavaju zakonom propisane uvjete za obavljanje  djelatnosti, da do 30. kolovoza 2024. godine do 14,00 sati ili do popunjavanja prostora podnesu pisanu prijavnicu za korištenje izložbenog prostora bez naknade tijekom manifestacije Triatlon RISS – Rijeke i staze Srijema na Sajmu zdravlja, sporta i ljepote.

Predmet poziva je davanje na korištenje prostora izlagačima sa zdravim i ekološki uzgojenim domaćim proizvodima te da naši hrvatski OPG-ovci i proizvođači pronađu stalne konzumente i klijente. Svaki izlagač na sajmu u okviru programa imat će priliku reći više o svojim proizvodima, posebnostima djelatnosti te načina rada.

  1. Korištenje štanda ili promo pulta u središnji park u Nijemcima

Na raspolaganju su:

A). Štandovi – 8 štandova

B). Promo pultovi – 6 promo pultova

Za svakog izlagača uključeno je:

  • osnovni priključak struje
  • štand ili promo pult

Organizator osigurava popratne sadržaje i DJ-a.

  • OPĆE ODREDBE
  • Prijavitelji  su dužni obavljanje svoje djelatnosti na izložbenom prostoru iz ovoga poziva uskladiti sa svim relevantnim zakonskim propisima i podzakonskim aktima Republike Hrvatske
  • Prijavitelji su u cijelosti odgovorni trećim osobama u slučajevima novčanih potraživanja nastalih zbog nepridržavanja odredaba zakonskih propisa i podzakonskih akata Republike Hrvatske.

    NAČIN PRIJAVE

Prijava za korištenje izložbenog prostora tijekom manifestacije Triatlon RISS – Rijeke i staze Srijema na Sajmu zdravlja, sporta i ljepote provodi se podnošenjem pisane prijave. Prijava mora sadržavati:

  • Ispunjenu Prijavnicu za izvođenje djelatnosti na manifestaciji Triatlon RISS – Rijeke i staze Srijema koja je sastavni dio ovog poziva, a koja se može preuzeti s web stranice https://tz-opcinanijemci.hr/ ili u Turističkoj zajednici općine Nijemci (Trg kralja Tomislava 6, Nijemci) radnim danom od 7,30 do 15 sati.

Prijava se podnosi u jednom primjerku te dostavlja osobno – na adresu – Turistička zajednica općine Nijemci (Trg kralja Tomislava 6), 32245 Nijemci ili elektroničkom poštom (info@tz-opcinanijemci.hr), do 30. Kolovoza do 14 sati ili do popunjavanja izložbenog prostora.

Svi zainteresirani prijavitelji mogu se, sukladno uvjetima iz ovog Poziva, prijaviti za jedan izložbeni prostor.

Zainteresirani prijavitelji i s njim povezane pravne i fizičke osobe po pojedinoj lokaciji mogu podnijeti samo jednu prijavu.

Prijavitelji čije prijave nisu podnesene u roku i koje su nepotpune neće se uzeti u razmatranje.

Organizator ima pravo odbiti prijavitelja ukoliko prijava ne odgovara uvjetima Poziva.

Poziv za korištenjem izložbenog prostora tijekom manifestacije Triatlon Riss – Rijeke i staze Srijema na Sajmu zdravlja, sporta i ljepote će se objaviti na stranici Turističke zajednice općine Nijemci https://tz-opcinanijemci.hr/.

  • DODATNE INFORMACIJE

Dodatne informacije isključivo pisanim putem na info@tz-opcinanijemci.hr.

PRILOG:

OBRAZAC: Prijavnica – Sajam zdravlja, sporta i ljepote

Podjeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Skip to content