galerija

Turistička zajednica općine Nijemci u suradnji s Općinom Nijemci  i ove godine organizira  manifestaciju „Divan je kićeni Srijem“, koja se održava u centralnom parku u Nijemcima, u razdoblju od  15. – 17. lipnja 2018. godine

Ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje na turističko - gospodarski sajam, koji se održava također u centralnom parku u Nijemcima.

Sva tri dana održavanja manifestacije, predviđeno je kako će se turističko - gospodarski sajam odvijati po ovom rasporedu:

15.lipanj 2018. godine (petak) s početkom u 18:00 sati,

16. lipanj 2018. godine (subota) s početkom u 18:00 sati, dok će se zadnjeg dana manifestacije  

17. lipnja 2018. godine (nedjelja), turističko - gospodarski sajam održavati s početkom u 15:00 sati.

Na turističko - gospodarskom sajmu biti će 3 drvene kućice i 8 štandova, koje će biti na raspolaganju prijavljenoj tvrtki, obrtu, OPG-u ili udruzi.  

Korištenje štandova neće se naplaćivati, dok će se korištenje kućica naplaćivati 300,00 kn po danu. Turističko-gospodarski sajam je izložbeno prodajnog karaktera.

Cilj nam je osigurati gastronomsku ponudu ( brza hrana i grill ponuda), tradicionalne slastice, tradicionalne suhomesnate proizvode, ponudu prigodnih alkoholnih i bezalkoholnih pića te rukotvorine i proizvode OPG-a, obrtnika i dr. U sklopu turističko – gospodarskog sajma održati će se kulturno-umjetnički i zabavni program.

Za sudjelovanje na turističko – gospodarskom sajmu potrebno je poslati prijavnicu.

Molim svoju prijavnicu pošaljite najkasnije do 12. lipnja 2018. godine na e-mail   ili nas kontaktirajte na broj telefona 099/7037321

Turistička zajednica općine Nijemci
Direktorica Katarina Šarkić